Meteen naar de inhoud

Verzend & Leveringsbeleid

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Wij verzenden bestellingen op woensdagen, donderdagen, vrijdagen en zaterdagen. De overige dagen van de week verzenden wij geen pakketten. Ophalen van je bestelling kan uiteraard ook. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van onze boerderijwinkel (zie hieronder).

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger DPD. Je ontvangt per email een verzendbewijs nadat wij het pakket hebben overgedragen aan de vervoerder. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Bedenktijd/retour

De vers producten die je via onze webshop koopt worden speciaal voor je gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Voor de rondleidingen kunnen we een voucher aanbieden mocht je de dag van deelname moeten wijzigen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@luboschland.nl – Wij zoeken dan samen met je naar een passende oplossing.

Betaalmethodes

Je kunt je bestellingen in onze webshop via Ideal betalen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor je als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kun je ons bereiken via contactgegevens onderaan deze pagina.

Contact

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn het best bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

06 – 18193688

Ransdalerstraat 28
6312 AH Ransdaal

Openingstijden Boerderijwinkel