Meteen naar de inhoud
Rondleiding Lubosch Land

Beleef Lubosch Land

Wat is er te beleven op Lubosch Land?

Het is onze missie om mensen te inspireren en mobiliseren rondom duurzaamheid in de voedingsketen. Daarom stellen we Lubosch Land graag open voor het publiek. Op diverse manieren kun je onze boerderij bezoeken en beleven. We bieden onder andere rondleidingen aan, hebben een boerderijwinkel, organiseren workshops en lezingen. Daarnaast bieden we ruimte aan organisaties om op Lubosch Land samen te komen. Centraal staat daarbij de ruimte voor een gesprek over duurzaamheid en duurzaam ondernemen.

Geert Jan en Laura Nieboer van Lubosch Land

Lubosch Land Rondleiding

Rondleiding Lubosch Land

Plan een dagje uit en kom naar Lubosch Land om een andere manier van landbouw te beleven en te proeven. We vertellen je graag meer over de landbouwtransitie, biodiversiteit, voedselbossen en lekker eten van dichtbij. Door deel te nemen aan een rondleiding leer je niet alleen meer over deze onderwerpen, maar je zult ze ook ervaren. Een bezoek is leuk voor jong en oud, alleen of met een hele groep.

Bomen planten Lubosch Land

Het is ook mogelijk om op Lubosch Land je eigen bijeenkomst te organiseren. Denk hierbij aan een jaarvergadering, inspirerende workshop, grote vergadering, een lezing en meer. Of komen bomen planten in het voedselbos met je team. Of plan een privé workshop bij ons op de boerderij. Er is van alles mogelijk. Een idee? Neem contact op met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!

We bieden altijd een rondleiding of presentatie over Lubosch Land aan. Zo kunnen we samen nog meer mensen inspireren en activeren om duurzamer te leven.

Thema avond lezing Lubosch Land
Thema avond lezing Lubosch Land

Evenementen Agenda

Als Lubosch Land organiseren we ook zelf, en samen met anderen, workshops en lezingen om te werken aan onze missie. Zo organiseren we vegetarische/vegan kookworkshops, fermenteer lessen, bomen plant dagen, inspirerende lezingen en nog veel meer.

Contact

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn het best bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

06 – 18193688

Ransdalerstraat 28
6312 AH Ransdaal