Meteen naar de inhoud

De Boerderijwinkel

Het assortiment

Sinds november 2021 is in de oude koeienstal de boerderijwinkel te vinden. Het assortiment bestaat uit biologische groenten, fruit, peulvruchten, kruiden en lokale ambachtelijke producten, zoals zuivel, dranken, confituren, bak producten en deegwaren. Gaandeweg zullen steeds meer producten van eigen boerderij komen. Wij hebben als doel zoveel mogelijk met de seizoenen te werken en daardoor is het assortiment in onze boerderijwinkel dus wisselend.

Varkensvlees

Om de grond bestemd voor ons teeltveld los te krijgen, hebben wij er afgelopen maanden 9 biggen laten grazen. Deze biggen hebben hun werk uitstekend gedaan en hebben zichzelf goed rond gegeten tot volwaardige varkens. Onze varkens zijn nu geslacht en ambachtelijk verwerkt tot een mooi stukje vlees. Qua uiterlijk en smaak niet te vergelijken met het vlees uit de intensieve veehouderij. Immers, deze varkens hebben een rustig leven gehad, met veel beweging, diverse voeding en altijd buiten. Dit vlees is nu tijdelijk te koop in onze Boerderijwinkel.

Kadopakketten

Met alle bijzondere en heerlijke producten in onze Boerderijwinkel kunnen we ook kadopakketten maken. We hebben altijd een paar voorbeelden in de winkel staan, maar helpen je ook graag om een persoonlijk kado voor iemand te maken. Dit kan voor zowel privĂ© als zakelijke kado’s. Kom vooral een keer langs om de mogelijkheden te bespreken of je te laten inspireren!

Openingstijden Boerderijwinkel

woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 18.00 uur
vrijdag 9.00 – 18.00 uur
zaterdag 9.30 – 17.00 uur

LET OP: zaterdag 24 december en zaterdag 31 december 2022 zal onze Boerderijwinkel gesloten zijn.

Contact

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn het best bereikbaar van woensdag t/m zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

06 – 18193688

Ransdalerstraat 28
6312 AH Ransdaal