Meteen naar de inhoud

De Boerderijwinkel

Onze brede assortiment

Sinds november 2021 is in de oude koeienstal de boerderijwinkel te vinden. Het assortiment bestaat uit biologische groenten, fruit, peulvruchten, kruiden en lokale ambachtelijke producten, zoals zuivel, dranken, confituren, bak producten en deegwaren. Gaandeweg zullen steeds meer producten van eigen boerderij komen. Wij hebben als doel zoveel mogelijk met de seizoenen te werken en daardoor is het assortiment in onze boerderijwinkel dus wisselend.

Een aantal van onze streekproducten partners

Bijzondere kadopakketten

Met alle bijzondere en heerlijke producten in onze Boerderijwinkel kunnen we ook kadopakketten maken. We hebben altijd een paar voorbeelden in de winkel staan, maar helpen je ook graag om een persoonlijk kado voor iemand te maken. Dit kan voor zowel privĂ© als zakelijke kado’s. Kom vooral een keer langs om de mogelijkheden te bespreken of je te laten inspireren!

Ons eigen varkensvlees

Om de grond bestemd voor ons teeltveld los te krijgen, hebben wij er afgelopen maanden 9 biggen laten grazen. Deze biggen hebben hun werk uitstekend gedaan en hebben zichzelf goed rond gegeten tot volwaardige varkens. Onze varkens zijn nu geslacht en ambachtelijk verwerkt tot een mooi stukje vlees. Qua uiterlijk en smaak niet te vergelijken met het vlees uit de intensieve veehouderij. Immers, deze varkens hebben een rustig leven gehad, met veel beweging, diverse voeding en altijd buiten. Dit vlees is nu tijdelijk (t/m 2 maart 2023) te koop in onze Boerderijwinkel.

Openingstijden Boerderijwinkel

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

11.00 tot 16.00 uur

09.00 tot 16.00 uur

09.00 tot 16.00 uur

09.00 tot 16.00 uur

11.00 tot 16.00 uur

Contact

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn het best bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

06 – 18193688

Ransdalerstraat 28
6312 AH Ransdaal