Meteen naar de inhoud

Lubosch Land Boerderijwinkel

Sinds november 2021 is in de oude koeienstal de Lubosch Land boerderijwinkel te vinden. Het assortiment bestaat uit biologische en onbespoten groenten, fruit, peulvruchten, kruiden en lokale ambachtelijke producten, zoals zuivel, dranken, confituren, bak producten en deegwaren. Gaandeweg zullen steeds meer producten van eigen boerderij komen. Wij hebben als doel zoveel mogelijk met de seizoenen te werken en daardoor is het assortiment in onze boerderijwinkel dus wisselend.

We hebben ook een selectie streekproducten en dit schap groeit steeds verder. Zoek je iets specifieks? Vraag het ons gerust!

Weet je niet precies wat je wil? Dan is een groentetas wellicht een goede optie. In deze tassen voor 2 of 4 personen stoppen we genoeg groenten voor een aantal maaltijden. Alle producten zijn biologisch of onbespoten geteeld. Zo kun je eten uit het seizoen, zonder de moeite van het uitzoeken. We stellen de tas met liefde voor je samen en zetten deze klaar voor ophalen. Makkelijk toch?

Een aantal van onze streekproducten partners

Met alle bijzondere en heerlijke producten in onze boerderijwinkel kunnen we ook cadeaupakketten (kadopakketten) maken. We hebben altijd een paar voorbeelden in de winkel staan, maar helpen je ook graag om een persoonlijk cadeau voor iemand te maken. Dit kan voor zowel privé als zakelijke cadeaus. Kom vooral een keer langs om de mogelijkheden te bespreken of je te laten inspireren!

Wil je iets cadeau geven, maar je weet niet precies wat? We hebben ook cadeaubonnen. Deze zijn voor elk bedrag mogelijk en komen met een leuke kaart. De bon is te gebruiken voor alle producten in onze boerderijwinkel en alles in de webshop.

Vegan, vega, vlees – iedereen kan bij ons iets vinden!

Openingstijden Boerderijwinkel

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

11.00 tot 16.00 uur

09.00 tot 16.00 uur

09.00 tot 16.00 uur

09.00 tot 16.00 uur

11.00 tot 16.00 uur

Contact

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn het best bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

06 – 18193688

Ransdalerstraat 28
6312 AH Ransdaal